Όλοι μαζί στη Βουδαπέστη

Ξαναέσμιξε η οικογένεια Pitt – Jolie, πριν από λίγες ημέρες, στη Βουδαπέστη, που είναι ο προσωρινός τόπος διαμονής της Αντζελίνα με τη μισή οικογένεια, όπως σας έχουμε ενημερώσει από το mother.gr και προσφάτως.

Θυμίζουμε ότι η όμορφη Αντζελίνα Τζολί κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και έχει μαζί της τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της, μιας και τα δίδυμα έμειναν πίσω με τον μπαμπά τους Μπραντ Πητ. Μάλιστα, όπως έχουμε αναφέρει, τα μεγαλύτερα παιδιά η μαμά Αντζελίνα τα έστειλε σε σχολείο της Βουδαπέστης, για τη φετινή σχολική χρονιά.

Ε, και μιας και τελείωσε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας “Moneyball”, ο σύζυγος και μπαμπάς Brad πέταξε κατευθείαν για την ουγγρική πρωτεύουσα, για να βρεθεί κοντά στην Αντζελίνα και τα παιδιά.

Μάλιστα, με το που αφίχθη στη Βουδαπέστη, ο γοητευτικός ηθοποιός έσπευσε να συναντήσει την αγαπημένη του στο σημείο των γυρισμάτων, εκεί όπου η Αντζελίνα κατέχει τη θέση της σκηνοθέτιδας. Η υπόθεση της πρώτης της ταινίας πραγματεύεται τον έρωτα ενός ζευγαριού από τη Βοσνία, η σχέση των οποίων περνάει μέσα από ...40 κύματα κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Βοσνία.

Το διάσημο και εντυπωσιακά όμορφο ζευγάρι παρέμεινε για λίγη ώρα στα γυρίσματα, όπου και συνάντησαν δεκάδες θαυμαστές και υπέγραψαν αυτόγραφα και στη συνέχεια αποχώρησαν, για να κάνουν τη βόλτα τους και να απολαύσουν ο ένας την παρέα του άλλου...